CZAS: ok. 15 min.
TRUDNOŚĆ: łatwe
ILOŚĆ: 4 porcje
KOKTAJL ŻÓŁTY
SKŁADNIKI:
- 1 szt. - mango
- 1 szt. - banan
- 2 gałązki - liście mięty
- 2 szklanki - woda kokosowa
- 1 łyżka - sok wyciśnięty z cytryny
PRZYGOTOWANIE:
- Owoce umyć, obrać ze skórki, pokroić na kawałki i wrzucić do dużej miski.
- Dolać wodę kokosową, sok z cytryny i zmiksować na gładki płyn.
KOKTAJL ZIELONY
SKŁADNIKI:
- 2 szt. - gruszka
- 1 szt. -
banan - 3 garście - liście szpinaku
- 1,5 szklanki - mleko jaglane
PRZYGOTOWANIE:
- Owoce i warzywa umyć. Gruszkę i banana obrać ze skórki, pokroić na kawałki (z gruszki usunąć nasiona) i wrzucić do dużej miski.
- Dodać szpinak, mleko i zmiksować na gładki płyn.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz